Uw expertise ten dienste van anderen.

Behalve de financiële steun, wil be.Source synergieën tot stand brengen tussen haar partners door het aanbieden van een platform voor reflectie en uitwisseling, een waaier aan opleidingen evenals advies met betrekking tot haar eigen gebieden van expertise waaronder communicatie, financiën, juridische vragen, ethiek en sociaal ondernemerschap.

Onze hub
sigle besource

Met het oog op de ontwikkeling van synergieën tussen de instellingen en de verenigingen is er in 2016 een platform reflectie en uitwisseling tot stand gekomen.

Dit platform dat om de 2 maanden bijeenkomt rond thema’s in verband met de insluiting van de ouderen, wil concrete acties aanbieden en instellen, zoals gezamenlijke opleidingen, het vervaardigen van gemeenschappelijke brochures, het organiseren van seminars of van andere activiteiten. Het verleent ook hulp bij het definiëren van de behoeften en prioriteiten op het gebied van hulpprogramma’s ten voordeel van kwetsbare bejaarden.

Onze opleidingen

be.Source verenigt een waaier aan vaardigheden. Beheer of management, audit, communicatie of juridische vragen (om er maar enkele te vernoemen).

U wenst uw expertise ten dienste te stellen van behoeftige senioren?

Door deel uit te maken van ons netwerk kunt u genieten van opleidingen, advies en specifieke coaching om senioren beter te kunnen bijstaan. be.Source voorziet zo opleidingen op maat van de vrijwilligers of leden van partnerverenigingen of –instellingen, maar tevens coachingsessies om het dagelijkse beheer te verbeteren, of ook juridisch en financieel advies.

​​beSource